Боряна Калейн е европейска шампионка по художествена гимнастика в първенството

...
Боряна Калейн е европейска шампионка по художествена гимнастика в първенството
Коментари Харесай

Боряна Калейн: “Няма твърде висока цена за олимпийско злато!”„В темпото на Кари“, 03.06.2023

Боряна Калейн е европейска шампионка по художествена гимнастика в шампионата в Баку през 2023г. Състезава се най-вече самостоятелно, само че също по този начин има извоювани медали и в отбор. Боряна е сребърна медалистка от международното състезание през 2018 година в отборното класиране дружно с Невяна Владинова и Катрин Тасева.

Процесът на тренировките е извънредно значим за влизането във форма на всеки един състезател, това е основата. Това Европейско състезание в Баку обаче ми върна увереността в самата мен след тежкия интервал, през който прекосих поради травми. Това сподели „ В темпото на Кари “ европейска шампионка по художествена гимнастика Боряна Калейн.

Благодарна съм на всички хора, които ме поддържаха, те не бяха малко. Радвам се, че съумях да се върна тъкмо по този метод – с купата от шампионата в Баку. Не се веселя чак толкоз на този златен орден, колкото на това, че още веднъж съумях да потвърдя, че аз съм задоволително мощна, с цел да се оправя с компликациите, сподели още Боряна Калейн.

Тренировките по художествена гимнастика са шест дни в седмицата, почива се единствено в неделя. Вече се старая да работя по-умно, само че нормално прекарваме целия си ден в залата, призна още състезателката ни. Ако не си експерт, няма по какъв начин да успееш, споделя още тя.

Няма прекомерно висока цена за олимпийско злато, безапелационна беше Боряна Калейн.

Свободното си време отвън залата Калейн прекарва с разходки в планината, само че обича и да рисува, илюстратор е на стихосбирки.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР