Боряна Бецова, Вихра Попхристова и Ивайло Петров. Това са тримата

...
Боряна Бецова, Вихра Попхристова и Ивайло Петров. Това са тримата
Коментари Харесай

Румен Петков: Боряна Бецова, Вихра Попхристова и Ивайло Петров - тримата прокурори, обслужили Борисов

Боряна Бецова, Вихра Попхристова и Ивайло Петров. Това са тримата прокурори, взели позорното решение. Те са обслужили по най-грозния метод господин Борисов. Има неща, които да бъдат наричани с същинските им имена. Това са хора, които опозориха себе си и прокуратурата. Това тяхно решение се разяснява в някои от посолствата и то не с най-любезни оценки.
Това съобщи в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " Румен Петков от АБВ.

Вчера той бе посетител в утринния блок на bTV, само че диалогът бе пресечен доста бързо. Петков си го изясни с неуместната тематика, за която е почнал да приказва и която отсъства от говоренето в последно време - тази с шкафчетата, милионите евра, записите.

" Според мен настъпи безпокойствие като извади шкафчетата и милионите евра. Тази тематика отсъства. Бях подготвен през вчерашния ден да го споделя. попитахме прокуратурата кои са прокурорите, които взеха най-позорното решение в историята й за последните 30 години да се спре следствието на практика против Борисов ", съобщи Петков.

“Окопити се Борисов след митингите. Видима е смяната на някои от по-бурно протестиращите. Част от тези хора не разясниха решението на прокуратурата. Мая Манолова не го разяснява, представителите на Триото не го разясниха. В Народното събрание никой не го разяснява ", уточни още Петков.

" Всички безумия на Гешев и ко ще ги плащаме ние. Нали не мислите, че Бобоков няма да ни съди? ", добави още Петков.

“Хората би трябвало да спрат да избират от безочливо и по-малко нагло”, безапелационен беше още Петков във връзка идните парламентарни избори, планувани с декрет на президента за 4 април.

“Борисов мисли, че си купува политическо успокоение от щатите. Затова купихме 8 самолета, които нямаме на картинка. Гледат на нас като на нужното безличие, с цел да се осъществя нещо”, отсече още Петков във връзка енергийните планове у нас и прекъсването на плана за АЕЦ “Белене”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР