Боровец открива официално летния сезон на 4 юли (събота). По

...
Боровец открива официално летния сезон на 4 юли (събота). По
Коментари Харесай

Боровец открива летния сезон на 4 юли

Боровец открива публично летния сезон на 4 юли (събота). По този мотив от най-стария ни планински курорт канят всички фенове на планината и дейния метод на живот да отпразнуват дружно по този начин упования летен сезон.

Специално за празника двупосочните билети за лифтовете за възрастни и за деца ще бъдат на половин цена. 

Входът за обичания на дребни и огромни въжен град “Бороландия ” ще бъде безвъзмезден с авансово записване в осведомителния център на курорта – Адвенчър Център Бороспорт в хотел „ Рила “. Всички малчугани също ще могат да се включат и в занимателните игри навън в 10ч. и в 16ч.

Borovets Mountain Bike Park чака феновете на планинското колоездене с два открити урока с професионалните карачи от Pro Team Samokov. Сутринта започва карането по фамилното трасе на парка, уместно за всички равнища и възрасти, а следобяд следва и по-екстремно втурване по downhill трасетата на парка, съпроводено с скъпите препоръки на младите състезатели.

Ще има и йога класове навън, надпревари по пукотевица с лък и още доста завършения измежду вековната борова гора и лековития въздух в планината.

За начало на летния сезон, Боровец и хотелите в курорта са приготвили за гостите и страхотни награди. През деня всеки клиент ще може да взе участие в лотария за 5 сезонни летни и 5 сезонни зимни карти, както и голям брой награди, предоставени от хотел “Рила ”, хотел “Янакиев ”,  хотел “Ела ”, хотел “Лион ” и хотел “Самоков ” в Боровец.

В съботния ден гостите на курорта ще могат да се насладят и на ревю на ретро и електрически коли, част от рали “Сердика ”.

ДиДжей празненство навън в хитовия бар “The Terrace Lounge ” в хотел „ Рила “ ще съпътства празничните интензивности.

За сигурността и спокойствието на всички посетители, Боровец отвори порти на 20-ти юни в режим на засилени стандарти за разчистване и хигиена, както и практики за съблюдаване на обществена отдалеченост.

На всички основни места в курорта са сложени дезинфектанти, наложени са строги ограничавания за оптималния брой посетители, допускани в лифтовете, всички уреди се дезинфекцират, а личният състав на курорта минава постоянно през подробен инструктаж и тренинг за работа в изискванията на пандемия. Това са някои от ограниченията, част от програмата “Бъдете здрави, бъдете дейни с Бороспорт ”, които курортът предприе за сигурността на всички посетители и чиновници в планината.

С нови правила и процедури за предварителна защита отвориха порти и хотелите в Боровец. За летния сезон те чакат феновете на планината с извънредни цени с доста включени екстри, разнородни авантюристичен, здравословни, кулинарни и арт интензивности през уикендите, както и специфични оферти за дълъг престой.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР