Борисов ще моли "Началника" за "късмет" с регистъра Хелият се

...
Борисов ще моли "Началника" за "късмет" с регистъра Хелият се
Коментари Харесай

В новия брой №34 на в. БАНКЕРЪ четете:

Борисов ще моли "Началника " за "късмет " с регистъра

Хелият се свърши и страната - няма с какво да си надува балоните. А те пък един по един започнаха да гърмят. Търговският указател се срина, интернет уеб сайтът на Министерството на правораздаването също. Фалитът на застрахователя "Олимпик " отнесе главата на заместник-председателя на КФН Ралица Агайн. За похлупак се оказа, че чумата по евтаназираните животни не била напълно потвърдена. Пред вратите на Министерския съвет площадът е постоянно кондензиран от протестиращи хора. Мижавата съпротива се пъне да потвърди, че не е такава. Коалиционните сътрудници в държавното управление се ритат по кокалчетата. Ето в такава страна се озовахме. Но тя надалеч не е страната на чудесата. Какво следва? Ще научите от новия брой на в. "БАНКЕРЪ ".

След газа нараства и топлото

Лятото е време за отмора и хората малко се вълнуват от сметките си за топла вода. Но макар към момента ваканционното въодушевление и упованието на лелеяните изравнителни фактури парното през идната зима осезаемо ще нарастне. "Теслата " занапред ни я приготвя държавната компания "Булгаргаз ". Тези дни тя пусна своето авансово съобщение за цената на природния газ от октомври. Искането на газовия снабдител е за нарастване при започване на зимния сезон с 15%, което неизбежно ще се отрази и върху цените на парното и топлата вода на всички места в огромните градове.

Щурмът на $ не е завършил

Все още е прекомерно рано да се тръби за края на тазгодишния напредък на американския $, показват валутни анализатори на "Джей Пи Моргън асет мениджмънт ". С което на процедура поддържат мнението на сътрудниците си от гигантския хеджингов фонд "Ман груп ", които предвиждат усилване на зелените пари до края на годината, тъй като ескалацията на комерсиалните разпри с Китай подхранва търсенето на щатската валута. Всичко по тематиката - на страниците на "БАНКЕРЪ ".

Телекомите печелят, само че губят клиенти

Мобилните оператори към този момент не са това, което бяха... Те оферират услуги, които ги вкарват в територията на други компании и сектори. Кой е мислил, че мобилният оператор ще ни предлага кредитна карта, застраховки, личен смарт телефон или пък достъп до интерактивна телевизия на смарт телефон, на таблет, на компютър... Трите мобилни оператори - "Виваком ", "А1 България " и "Теленор България ", регистрират сполучливо полугодие, учредено най-много на повече доходи и на продължаващи опити за разширение на броя на клиентите, които понижават след смяната в Закона за електронните известия.

Възходът на "Джи Пи груп "

Строителният колос "Джи Пи груп " последователно се трансформира в постоянен реализатор на държавни и общински публични поръчки за създаване на пътища, прилежаща инфраструктура, спортни зали, пречиствателни станции, че дори и на столичното метро. Естествено, положителните взаимоотношения с централната и локалната управляващи постоянно оказват удобно въздействие на финансовите резултати. Още за бързото нанагорнище на строителния мастодонт четете в новия брой на в. "БАНКЕРЪ "

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР