Борисов направи извънредно предложение: Партийните лидери да се дръпнем назад!Тези

...
Борисов направи извънредно предложение: Партийните лидери да се дръпнем назад!Тези
Коментари Харесай

Извънредно! Борисов с историческо предложение

Борисов направи изключително предложение: " Партийните водачи да се дръпнем обратно! "

Тези избори демонстрираха, че народа на никой не му даде независимо право да ръководи. Хората споделят да спрем да враждуваме и да работим дружно.
-->
Това разяснява Бойко Борисов.

За да е по-ведра ситуацията, ще ви кажа една смешка. Тяхното бойно знаме - г.н Бойко Рашков, в Перник загуби с двоен резултат от ГЕРБ. Така че и тази основана от тях заблуда с изборите изчезна. Те доста илюзии изчезнаха - стъргане, чегъртане. Но това са неща, които в случай че гледаме обратно, ще се спънем в една комплицирана обстановка.

Близо 80% от хората споделиха пред социолозите, че желаят да има държавно управление. А да се отиде на нови избори, значи, че нищо по-различно няма да се получи като се похарчат едни 100 млн. лева Затова предлагам на другите партии да се дръпнем обратно. Ранното ми пенсиониране също се оказа на вятъра. Ето, на избори аз надвивам, уточни той.

Имам няколко оферти към сътрудниците. Да степенуваме проблемите. Първо - кой е с Путин и кой срещу него. Кой е на страната на Украйна и кой не. Нека това е първата тематика, по която партиите да си заявят позициите. Българският народ ясно сподели на тези избори, че е в болшинството си за проевроатлантизма.

Втората тематика е инфлацията, фиинансите, стопанската система, енергетиката, цените. Колко е извънредно това, което ни завеща държавното управление на смяната. Държавата ни наподобява непоносимо. Пари в хазната няма. Всичко това може да се реши с постоянно държавно управление. За да възстановяваме страната, би трябвало да влезем в еврозоната, с цел да запушим дупките, уточни Борисов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР