Борисов на брифинг днес говори за чудовищната инфлация, за тока,

...
Борисов на брифинг днес говори за чудовищната инфлация, за тока,
Коментари Харесай

Мисирките пак сервират на Борисов тъпата мантра Пеевски

Борисов на брифинг през днешния ден приказва за чудовищната инфлация, за тока, който е прескочил 600 лева на борсата, за смъртността от ковида, а мисирките от БТВ и присъдружни медии го питат за…Делян Пеевски.

Да, не е анекдот, за Делян Пеевски!

„ Какво ще кажете за Делян Пеевски “, „ кажете за Делян Пеевски “, „ но по какъв начин по този начин Делян Пеевски се завръща в политиката “…И по този начин до обратен тласък.

Българските медии от дълго време са загърбили задачата си да служат на аудиторията и да задават въпроси по универсални, наболели тематики, които касаят публичния интерес. Българските медии обслужват само интереса на мощния за деня олигарх Иво Прокопиев, чийто личен зложелател е Делян Пеевски.
свързани новини75334на 11.10.2021603на 11.10.2021
Хората не се интересуват от Делян Пеевски, а треперят за хляба и живота си. От Делян Пеевски се интересува само Иво Прокопиев плюс марионетната му партия „ Да, България “.

Питайки дебилно само за Пеевски, така наречените „ национални малките екрани “ се саморазобличават като обществени представители на сектата „ Капитал “.

Нека драгия фен да е наясно – на БТВ, Нова, Българска национална телевизия и още пет-шест грантоядни уеб страницата не им дреме за положението на страната, здравната система, цените на тока, целите на елементарния човек. Дреме им за кефа на чорбаджията. Това няма общо с предмета на публицистиката, нито с професионализма.

Да не приказваме, че стереотипното наблягане на името „ Пеевски “ към този момент има контраефект. Реклама му вършат. Особено откакто отслабна и предизвикателно се завърна в политиката, Пеевски натрупа от ден на ден почитатели измежду публиката, на която й писна да бъде облъчвана с корпоративни мантри и колониален терор вид " закона Магнитски ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР