Борисов допусна явни грешки, включително и в личния си живот.

...
Борисов допусна явни грешки, включително и в личния си живот.
Коментари Харесай

Доналд Туск: Борисов е в беда, допусна явни грешки, включително и в личния си живот

Борисов позволи очевидни неточности, в това число и в персоналния си живот. Това съобщи ръководителят на Европейската национална партия Доналд Туск в телефонно изявление за Радио Свободна Европа. ГЕРБ членува в ЕНП и има петима евродепутати.

По мотив публикуваните фотоси от спалнята на Борисов в резиденцията му в "Бояна " Туск сподели, че министър-председателят му е споделил за случката по време на среща сред двамата. "Все още си припомням тази наша среща с Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Той се опита да изясни в детайли целия скандал и звучеше доста искрено. Историята му беше в действителност, ненапълно страшна, подобаваща и за сюжет на престъпен филм или забавен разказ. Сега съществено - да, той е в неволя. Той позволи очевидни неточности, в това число и в персоналния си живот. Беше изцяло прям с мен ", изясни ръководителят на ЕНП.

"Ще запазя поверителност, тъй като разказът му звучеше като изповед. И ви апелирам да ми позволите да бъда по-дискретен, тъй като ставаше дума за персоналния му живот. Но към момента имам вяра, че той е кадърен да потвърди, че е в случай че не идеалният демократ, най-малко към момента демократ ", споделя още Доналд Туск.

Той съобщи, че не желае да оправдава всички неточности, направени от Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година "Познавам го от толкоз доста години и знам, че той към момента има положителни планове. Но положителните планове сигурно не са задоволителни в политиката. И по тази причина имаме потребност от повече дейности, повече старания от ГЕРБ и Борисов, с цел да ни убедят, че та в действителност са решителни в битката им против корупцията и проблемите в правосъдната система ".

Председателят на ЕНП отхвърли изказванията, че министър председателят е построил властнически режим, само че съобщи, че чака доказателства за увереност в битката против корупцията.

Последната обществена среща сред Туск и Борисов беше на 2 октомври в Брюксел. Тогава Туск заяви, че чака още промени от България, а Борисов сподели, че е получил поддръжка.

"Ситуацията в България не е черно-бяла. Това е моето мнение. Разбира се, имаме задоволително аргументи да сме обезпокоени, когато става дума за успеваемостта на правосъдната система и антикорупционните механизми в България. Но в това време ще бъде пресилено да кажем, че ГЕРБ и Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са построили властнически режим. Все още българската политическа система има своите механизми за надзор и баланс ", безапелационен е той.

Туск изясни, че към момента има доста мощна съпротива против държавното управление отпред с президента. "Все още имаме свободни медии, които имат опция да нападат и подлагат на критика държавното управление. И това, което е най-важно съгласно мен, че в околните месеци ще имаме избори, което значи, че към момента всичко е в ръцете на народа на България ", добява ръководителят на ЕНП.

Според него в региона на "върховенство на правото и демократични правила, имаме някакви учредения да сме по-притеснени за други страни членки на Европейски Съюз в района, в сравнение с за България ".

Трябва да сме наясно, че политическият пейзаж в България е по-сложен и не е единствено спор сред ГЕРБ и опозицията. Както знаете, Русия е доста дейна в България. Също по този начин дейностите на Турция, вътрешните борби сред олигарсите. Това също е детайл от тази комплицирана картина. Както споделих, не желая да извинявам всичко, направено от Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, само че към момента се надявам, че през март ще стане изцяло ясно каква е волята и какво и решението на българските гласоподаватели, съобщи той.

По думите му едно нещо би трябвало да е изцяло ясно - всеки, който желае да ръководи страна от Европейски Съюз, би трябвало да покаже увереност в битката против корупцията. Без подозрение. "Точно това чакам от Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ - очевидно повече увереност в битката против корупцията и олигархичната система. Това за мен е най-важният аршин ".

На въпрос дали министър председателят към момента е задоволително добър за ЕНП, Туск дава отговор позитивно и добавя, че в случай че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ са единствените проблеми на ЕНП, "щях да съм най-щастливият човек ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР