Борисов демонстрира новата си тактика за връщане на бял кон.

...
Борисов демонстрира новата си тактика за връщане на бял кон.
Коментари Харесай

Борисов с тактика за връщане на бял кон

Борисов показва новата си тактичност за връщане на бял кон. Мнението е на обществения антрополог и десен политически коментатор Васил Гарнизов.

В момента Бойко Борисов да е благ и общителен. Прилага тактиката на ММА-боец, който, виждайки, че неговият съперник е по-силен, гледа да го прегърне, да са не му остави опция за удари, разяснява пред бТВ Гарнизов. Той проучва държанието на водача на ГЕРБ при предаването на властта в Министерски съвет.

„ Радичков има един текст за една умряла лисица. Здравият селски взор споделя: " Вижте, тази лисица не е умряла, тя единствено се прави на умряла “, направи съпоставяне Гарнизов. И сподели, че Борисов въобще не би трябвало да бъде подценяван.

Според анализатора Борисов си дава сметка, че има съществени съперници. Това си е проличало в смекчаването на реториката и хвалбите към президента.

Васил Гарнизов е безапелационен, че Борисов няма да разреши с него „ да се случи това, което се случи с Жан Виденов и Иван Костов и да бъде демонизиран. ”.

„ Вчерашното събитие демонстрира, че има среди към Радев, които също са склонни да не бъде изцяло изместван Борисов “, счита Гарнизов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР