Борислав Цеков, фейсбукМнозинството в парламента, избрано от мнозинството от избирателите,

...
Борислав Цеков, фейсбукМнозинството в парламента, избрано от мнозинството от избирателите,
Коментари Харесай

Свърши вече вашата! В свободния свят се гласуава на хартия и се брои хартия


Борислав Цеков, фейсбук

Мнозинството в Народното събрание, определено от болшинството от гласоподавателите, извърши предизборните си задължения да ни върне правото да гласуваме на хартия и да спре машинната машинация.

Феновете на Мадуро са в тремор. Изборните резултати към този момент ще се броят обществено и под контрола на членове на секционните комисии от всички парламентарни партии, наблюдаващи от Неправителствени организации, покровители на листи и претенденти, представители на партии и обединения. А не непрозрачно в „ черната кутия “ на машините, които се програмират и поддьржат от шепа безконтролни частни компании и лица. Така е в демократична Европа, по този начин е в над 90% от Америка.

Комуто прозрачността на изборния развой не харесва, е свободен да отпътува за Третия свят, където гласоподават машинно и машинно броят. Препоръчвам Бутан, Бангладеш или Венецуела.

Макар, че зная, че немалка част от това кресливо публично малцинство – жълтопаветният офисен планктон, който поддържа истерично машинната машинация – все синчета и дъщерички на ченгета от Държавна сигурност и комунистическа номенклатура, инстиктивно си ги тегли към Русия и Китай. Но свърши към този момент вашата! В свободния свят се гласуава на хартия и се брои хартия.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР