Борислав Панев от месеци е замислял да убие швейцарския бизнесмен

...
Борислав Панев от месеци е замислял да убие швейцарския бизнесмен
Коментари Харесай

Швейцарският бизнесмен е бил отровен, убийството е планирано

Борислав Панев от месеци е замислял да убие швейцарския предприемач Удо Ланге. Това описа арбитър Калин Баталски, като се базира на разпита на Елизабет Ланге.

Той остави в ареста мъжа, упрекнат за гибелта на предприемача.

Причината за гибелта на швейцареца Удо Ланге съгласно експертизата е интоксикация с хлороформ. Това подхожда на събраните досега доказателства, изясни прокурор Аделина Алексиева. И уточни, че той има и пострадване на белия дроб, само че главната причина за гибелта е интоксикация с хлороформ.

Незаконни патрони е имал в дома си Борислав Панев, който е упрекнат за убийството на швейцареца Удо Ланге. Това стана ясно в Окръжния съд в Перник, представено от " 24 часа ".

Там се преглежда настояването на прокуратурата Панев да остане за непрекъснато в ареста. Обвинителката Аделина Алексиева не разяснява самото ликвидиране, единствено уточни, че Панев е упрекнат за него. Обясни, че на 14 август при претършуване в дома му са открити патрони, за които той нямал позволение. Това е закононарушение, което се санкционира с от 2 до 8 години затвор. Панев обаче още няма обвиняване за тях. Според прокурор Алексиева, в случай че бъде пуснат, той може да повлияе на очевидци и даже да попречи да се откри възможен негов съизвършител.

Снимка: 24 часа
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР