Борислав Михайлов бе възстановен на поста президент на Българския футболен

...
Борислав Михайлов бе възстановен на поста президент на Българския футболен
Коментари Харесай

Борислав Михайлов е отново президент на БФС

Борислав Михайлов бе възобновен на поста президент на Българския футболен съюз, стана ясно от решение на Софийския градски съд. Досега в ролята на краткотрайно изпълняващ длъжността беше Михаил Касабов. Решението може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – София в период от една седмица.
Ето и решението на Съда:
 Може ли да се върне отпред на БФС Борислав Михайлов без конгрес? Може ли да се върне отпред на БФС Борислав Михайлов без конгрес?
В последните години се трансформира в традиция по-интересното в българския футбол да се случва отвън терена. Завръщането на Борислав Михайл...
„ При тези условия съдът приема за потвърдено, че представителните функционалности на Б.Б.М. като президент на БФС са възобновени, а произлизащите от вписаното по партидата на сдружението за М.Т.К. са прекъснати. Ето за какво налице са предпоставките за регистриране на по този начин декларираните условия “.
Мотивиран от изложеното съдът:
РЕШИ:
ОТМЕНЯ отвод № 20210429144505/05.05.2021 година на длъжностно лице по регистрацията при Агенция по вписванията.
УКАЗВА на Агенция по вписванията да впише събитията по заявление А1520210429144505.
 Борислав Михайлов отдръпна оставката си и се връща в БФС Борислав Михайлов отдръпна оставката си и се връща в БФС
Стигна се до сензационно развиване в българския футбол, откакто стана ясно, че президентът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав...
ОСТАВЯ БЕЗ УВАЖЕНИЕ настояването на Агенция по вписванията за отсъждане на юрисконсултско заплащане.
Решението може да бъде обжалвано с частна тъжба пред Апелативен съд – София в едноседмичен период от известието.
На съображение член 7 алинея 2 Граждански процесуален кодекс дубликат от решението да бъде връчен на жалбоподателя и Агенция по вписванията.
След влизане в действие на решението дубликат да бъде изпратен на Агенция по вписванията – търговски указател за осъществяване “.
Припомняме, че в края на април Михайлов отдръпна оставката си като президент на БФС през октомври 2019, когато България загуби тежко от Англия. В добавка, някогашният национали на „ лъвовете “ съобщи, че плануваният Конгрес на 25 юни се анулира. Впоследствие обаче Агенцията по вписванията отхвърли да впише Михайлов още веднъж като президент на Българския футболен съюз, защото не одобри за правомерно отдръпването на оставката му.
 Данъчните ревизират Михайлов и БФС Данъчните ревизират Михайлов и БФС
Стартирала е данъчна инспекция на всички членове на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз, в това число и на президента в ост...
Мандатът на Борислав Михайлов изтича през февруари 2022.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР