Борис Немцов, руски политик, бивш министър и вице-премиер на Русия.

...
Борис Немцов, руски политик, бивш министър и вице-премиер на Русия.
Коментари Харесай

Борис Немцов: Ще ме ликвидират тези, които не искат истината. И те го убиха

Борис Немцов, съветски политик, някогашен министър и вице-премиер на Русия. Опозиционен водач на десните придвижвания и партии. Непримирим бранител на демократичните промени и промени. Убит с четири патрона на 27 февруари 2015 година в центъра на Москва. Осъдени четирима кавказци, един от които признава, е получил доста пари за ликвидирането на Немцов.
Той бе водач на опозиционното придвижване „ Солидарност “. Организатор на Марша на несъгласните и Марша за промени през 2014 година

Защитник на свободата на словото.

Да си спомним някои негови мисли за Путин, Русия и руснаците.

- Руската стопанска система е доста слаба. Тя съставлява едвам 2,5% от международния брутен артикул и съществува с помощта на износа на петрол и газ за Запада и малко за Китай. Страната ни може да живее независимо само по севернокорейски модел. Не приказваме за това, само че то е допустимо. Идеите на чучхе са близки на Путин е неговите поддръжници.

- Все отново е добре, че Путин разяснява глобите против Русия. Той сподели безусловно: „ Жалко е, че с тези наказания спада доверието… към аварийните международни валути $ и евро “. Не се майтапя. Точно по този начин сподели. И умният народ се втурна да сменя рублите си за долари и евро, тези презрени валути… И вярно постъпиха хората. И това са тези хора, половината от които крещят: Путин е популярен! Крим е наш!, а другата половина: „ Путин – неговата м…а! “. Когато те ударят по джоба – изтрезняваш.

- Приоритетът на путиновия режим е явен – подготовка за война в ущърб на здравето и образованието на нацията. Доколкото смъртността в Русия е по-висока от раждаемостта, може самоуверено да се каже, че на власт в Русия са русофоби-канибали, за които хората са пушечно месо.

- Кражбите у нас са безнаказани , тъй като крадецът-патриот е доста благ на родните либерали. Крадейки те крещят патриотични слова. Крим е наш, отвред ни атакуват врагове, ще ги размажем всичките. Това, че крадците презират своите сънародници и своята страна, това не прави усещане на никого. Толкова сме привикнали.

- В поддръжка на Украйна застанаха над 100 страни. Путинското решение за анексиране на Крим се утвърждава от 11 страни. Но какви! Северна Корея, Зимбабве, Куба, Сирия, Судан, Боливия, Армения, Беларус, Никарагуа, Венецуела. Китай се въздържа. Така че изказванието на Путин, че китайците го поддържат е следващата неистина. В тази компания ще продължава да живее Русия…

- Работата е там, че до момента у нас ръководи типичен властнически полицейски режим с всички прелести – корупция, принуждение, крадци и мошеници . Под подобен режим страната живее неприятно, само че дълго. И не щеш ли нещо през февруари (2015 г) се промени. От полицейски авторитаризъм преминахме към полицейско-крадлива тирания. Разликата е в това, че в новото положение към този момент няма никакъв късмет за смяна на статуквото посредством избори.

- Информационният гнет, който упражнява Путин по отношение на личния си народ – е закононарушение. Защото се промиват мозъците на хората с безспорни неистини, внушава им се злоба, свирепост, образование в най-противните качества.

- Знам кой ще ме в профил, ликвидира... Тези, които не желаят да чуят истината. Тези, които не желаят да признаят, че трансфораха един народ в пленник на закононарушения - техните закононарушения.

- Властта в Русия се държи на репресии, обири и операции, тъй като умира от боязън да не се надигне всеобщо неодобрение. Такива режими постоянно умират, само че преди този момент умират доста почтени.

Приликите с това, което се случва у нас не са инцидентни. Посткомунистическия режим в Българие се показва за демократично ръководство. Прокурорско-полицейските дейности - за битка с корупцията. Далаверите с публичните поръчки - за пазарна стопанска система и конкуренция. Плюенето по всички несъгласни със статуквото от страна на пеевските и проправителствените медии - за независимост на словото.

………………………………………..

В Чехия кръстиха площада пред посолството на Русия в Прага Борис Немцов. Имаше остра реакция от Кремъл и съветското външно министерство, само че чехите обявиха невъзмутимо, че това е тяхно решение и никой не може да им се меси.

...............................................................

Очаквайте тролове и злобари да опишат какъв безсрамник е бил Немцов, че имал любовници и 4 деца, че е прислужник на Запада и сътрудник на Вашингтон, изменник, роден от еврейка... Те това могат и това работят.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР