Борис Лапшов, Силви Филип, Калоян Николов и Елизабет Захариева завоюваха

...
Борис Лапшов, Силви Филип, Калоян Николов и Елизабет Захариева завоюваха
Коментари Харесай

Четирима участници от Гласът на България покоряват световната класация The Best of The Voice в YouTube

Борис Лапшов, Силви Филип, Калоян Николов и Елизабет Захариева завоюваха сърцата на стотици хиляди интернационалните почитатели на обичаното музикално шоу
Цели 4 осъществявания от кастингите на мрачно в деветия сезон на " Гласът на България " влязоха в международната ранглиста на " Най-добрите международни осъществявания за седмицата " / The best performances this week on The Voice в световния.

YouTube канал на музикалното шоу. На международна популярност и стотици хиляди гледания в мрежата се радват Борис Лапшов, Силви Филип, Калоян Николов и Елизабет Захариева, които попаднаха с осъществяванията си измежду акцентите в седмичните епизоди до момента. След извънредно мощното наличие в международната ранглиста на участници от предишния сезон на " Гласът на България ", не щеш ли и тези от деветия се показва повече от почтено.
Вижте кои са тазгодишните родни и към този момент интернационалните звезди в Best of The Voice в YouTube, още преди кастингите на мрачно у нас да са завършили.  

Невероятният Борис Лапшов, който бе първият участник за сезона, за секунди обърна и четирите треньорски стола с неповторимия си глас и осъществяване! Той е артист и артист, мечтае да сътвори личен мюзикъл и съвършен наставник по пътя към осъществяване на фантазията си видя в лицето на Любо Киров.
Фурията Силви Филип впечатли и четиримата треньори с невероятното си театрално наличие,  доста сексапил и овладян, страховит глас. Нейният почерк над песента " Бохемска рапсодия " напълно естествено я води при най-енергичния наставник, а точно DARA.

Калоян Николов станал прочут като българския Джейсън Момоа в " Гласът на България " се е запътил безапелационно към финалите на тазгодишния сезон. Явно пътят му към тях минава през класацията The best performances, а атрактивната му осанка и рокаджийска сила към този момент го подредиха измежду любимците на публиката. Калоян е част от тима на Любо Киров.
Още в първите секунди на представянето си нежната и нежна Елизабет Захариева провокира същински възторг и скоростно натискане на бутоните от четиримата треньори. Красавицата съумя даже да ги изправи на крайници с песента I’m tired, за която се изисква извънредно вокално майсторство, и избра да продължи звездното си присъединяване в тима на Галена.

Предстоят още два невероятни епизода от кастингите на мрачно в " Гласът на България " и всеки от участниците в тях има късмет да попадне в международната ранглиста на шоуто. Не пропускайте новия епизод на шоуто в НЕДЕЛЯ от 20:00 ч. по bTV и всички вести за него гледайте на glasat.btv.bg.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР