Борис Джонсън няма да подаде оставка като премиер на Великобритания.

...
Борис Джонсън няма да подаде оставка като премиер на Великобритания.
Коментари Харесай

Борис Джонсън няма да подава оставка

Борис Джонсън няма да подаде оставка като министър председател на Англия. Пред депутатите той съобщи желанието си да продължи да води консерваторите към идващите постоянни избори като министър-председател на страната.

Джонсън е подложен на голям напън да се отдръпна, след разкритието за тайните вътрешни празненства, проведени за чиновниците на " Даунинг стрийт " 10 по време на времената на локдаун на острова. Самият министър председател също от време на време си е разрешавал да се радостни с личния състав си, като по думите му считал, че участва на " работни сбирки ".

Борис Джонсън изрично отхвърли да е бил предизвестен, че празненство с питиета в градината на " Даунинг стрийт " 10 рискува да наруши разпоредбите на локдауна.

Тази седмица би трябвало да бъде оповестен отчет за обстановката към хипотетичните нередности, случили се в президентските резиденции по време на блокирането.

Обкръжението на Джонсън дава обещание преразглеждане на " културата на пиянство " и опцията за оставки на редица висши чиновници ", пишат английски издания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР