Борещият се за място в зона “Шампионска лига” тим на

...
Борещият се за място в зона “Шампионска лига” тим на
Коментари Харесай

Виляреал изпусна решен двубой

Борещият се за място в зона “Шампионска лига” отбор на се издъни при гостуването си на новака, откакто поведе с 2:0, само че не съумя да приключи задатъка си. Срещата от 22-ия кръг приключи 2:2, с което тимът на дава късмет на четвъртия да усили преднината си.

“Жълтата подводница” има единствено една победа в последните си шест мача във всички шампионати, а преди дни беше отстранен от в шампионата за Купата на Испания с гол в 120-ата минута.

Елче е един от най-слабите отбори в Ла Лига и не е побеждавал към този момент в 15 поредни кръга за състезание, поради което разумно е в зоната на изпадащите.

FT Elche 22 Villarreal

Elche come from 2-0 down to take an unlikely point in their fight for survival.

Villarreal have had 12 draws in 22 LaLiga matches!

— La Liga Lowdown (@LaLigaLowdown)
Футболистите на Виляреал обаче очевидно подцениха противника и след му вкараха два гола, се отпуснаха и разрешиха равнене. беше прецизен на два пъти за гостите - в 16-ата и 35-ата минути, което ги подлъга, че всичко е решено.

Домакините обаче направиха доста мощен старт на втората част и бързо понижи - в 49-ата минута. В 64-ата изравняването стана факт, откакто довкара топката след рикошет в гредата.

След това Виляреал хвърли доста старания да стигне до успеха, само че не съумя да я реализира. Ла Лига 22 кръг, събота 6 февруари  Елче 2:2краен резулат  Виляреал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР