Bopup Communication Server е сървър за организиране на ефективна система

...
Bopup Communication Server е сървър за организиране на ефективна система
Коментари Харесай

Bopup Communication Server 5.10.6.17184

Bopup Communication Server е сървър за образуване на ефикасна система за мигновени известия и файлове в границите на локалната мрежа в офиса, в инфраструктурата на огромно дружество или компания, в това число и предаване на данни посредством Интернет.

Bopup Communication Server се конфигурира бързо и е елементарен за потребление, като разполага с огромни благоприятни условия за ръководене на цялата система за продан на известия и напълно дава отговор на условията, свързани с корпоративното другарство и замяна на файлове.

Bopup Communication Server разрешава организирането на потребителски групи и надзор върху изпращаните известия и файлове, основаване на лична среда за продан на съощения с отдели, звена и групи, кодиране на всички известия и файлове, опция за образуване на лични описи с контакти, архивиране на информацията и други. Лиценз: Платен (Shareware) .
Промени в Bopup Communication Server 5.10.6.17184: Included new version of IM Client Configuration Tool that adds support for „ All-In-One Chat “ interface mode for Bopup Messenger client.

Изтегли:  (62.2 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР