Бончо Генчев е поредният футболен деятел, който избра страната на

...
Бончо Генчев е поредният футболен деятел, който избра страната на
Коментари Харесай

Бончо Генчев се обяви твърдо в подкрепа на ръководството на БФС

Бончо Генчев е следващият футболен активист, който избра страната на Борислав Михайлов и актуалното управление на Българския футболен съюз, като опроверга изказванията, че не се оказва помощ на родния футбол.

„ Не съм склонен с изказванията, че БФС не работи и не оказва подпомагане на футболните клубове. Ако погледнем нещата на национално равнище, виждаме че се работи интензивно с УЕФА по създаване на детайлна тактика за развиването на българския футбол. БФС е една от първите федерации в Европа, която взе участие в програмата „ Футболни федерации на бъдещето “. Зоналният и регионалните съвет на Футболния съюз също са ангажирани всекидневно с проблемите на клубовете, като се стремим да им оказваме цялостно подпомагане. Така да вземем за пример при лицензирането на клубовете оказахме цялостно подпомагане за правене на документите. Всяка година организираме шампионати за деца по места в Зоната, обезпечават се екипи на всички участващи тимове, защита, съдии, здравно обслужване, награди “, разяснява Бончо Генчев пред районното издание „ Велико Търново Спорт “.

Генчев е ръководител на Зоналния съвет към БФС в региона от 2016 година насам, когато на поста размени починалия Трифон Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР