Боксовият промоутър и мениджър на Антъни Джошуа – Еди Хърн,

...
Боксовият промоутър и мениджър на Антъни Джошуа – Еди Хърн,
Коментари Харесай

Джошуа и Пулев ще се бият в задния двор на Еди Хърн?

Боксовият промоутър и управител на Антъни Джошуа – Еди Хърн, излезе с забавно предложение за провеждането на дълго чакания конфликт сред британеца и най-хубавия български боксьор Кубрат Пулев.

Хърн предложи мегазрелището да се организира в градината на дома му в Есекс, а концепцията е била утвърдена персонално от Джошуа.

Мачът сред Антъни и Кобрата трябваше да се състои на 20 юни на „ Тотнъм Стейдиъм” в Лондон, само че проектите бяха попарени от разразилата се пандемия от ковид, която блокира света и в частност спорта.

Още по тематиката:

Андреа с нова гневна офанзива към Кобрата

Хърн към този момент удостовери, че планува да провежда летни срещи през юли и август, които ще се състоят без аудитория в градината на дома му, където той е израснал. На въпросните дуели ще могат да участват до 90 индивида, съгласно наредбите за обществена отдалеченост в Англия.

„ Вчера разговарях с Антъни Джошуа по тематиката. Той отдавна тренира тук, още от началото на кариерата си. Джошуа ми сподели: „ Това ми харесва, харесва ми концепцията ти! С наслаждение бих се бил в офиса!” В този миг му споделих: „ Наистина ли?”, а той отвърна: „ Да, би било необикновено, би било толкоз различни”, показа Хърн в телевизионно изявление.

Най-вероятно обаче е конфликтът сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев да бъде отсрочен за есента, като не е изключено той да се организира отвън рамките на Англия, като Хърватия към този момент изрази предпочитание да одобри мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР