Боксовият мегасблъсък между световния шампион на WBC в тежка категория

...
Боксовият мегасблъсък между световния шампион на WBC в тежка категория
Коментари Харесай

Ще летят удари за нокаут между Фюри и Уайлдър

 Мениджърът на Джошуа: Фюри е най-скучният боксьор
Боксовият мегасблъсък сред международния първенец на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри бе публично доказан. Срещата ще се организира на 1 декември в " Стейпъл център " в Лос Анджелис.

След като Фюри научи къде ще се организира срещата, той разгласява няколко заканващи известия в формалния си профил в обществената мрежа Туитър.



" Аз ще победя този надценен злощастник. Когато той се срещне с същински боксьор, тогава ще разберем какъв брой е мощен. Той в никакъв случай не се е бил с нокаутьор като мен. Обещавам, че ще го нокаутирам ", написа Фюри.

Отговорът на Уайлдър не закъсня. Шампионът също даде обещание да повали Циганския крал.

" Нямам самообладание да се изправя срещу Тайсън Фюри. Тази борба ще е най-голямата в тежка категория и в бокса. Изпитвам голямо почитание към Фюри, тъй като той одобри да напусна Англия и да пристигна в Съединени американски щати, с цел да ме провокира.



Аз съм първенец на WBC, той е линеен първенец, тъй че спечелилият от тази борба ще дефинира най-хубавият боксьор в тежка категория. Колкото и да почитам Фюри имам намерение да го нокаутирам като всеки противник, който в миналото съм срещал на кръга ", сподели Уайлдър.

Първата им прескоференция преди конфликта ще се организира на 1 октомври в Лондон.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР