Боже, каква хубава актриса, коя е тя? Така, Татяна Лолова

...
Боже, каква хубава актриса, коя е тя? Така, Татяна Лолова
Коментари Харесай

В главната роля: Неповторимата Татяна Лолова

Боже, каква хубава актриса, коя е тя? Така, Татяна Лолова реагира на видео с определени моменти от нейната кариера през годините. Артистката описа, че в никакъв случай няма да не помни присъединяване си в продукцията на bTV „ Домашен арест “, тъй като след сериала децата от блока, в който живее – радикално са трансформирали отношението си към нея.

„ Тичаха към мен, прегръщаха ме и споделяха: „ Мама, Емииии “. По време на фотосите не можах да се видя какъв брой сме положителни всички и какъв брой тъпо, че свърши този сериал “, показа актрисата.
Татяна Лолова – усмивката, която заразява Актрисата получава премия за изцяло творчество "Златен кукерикон "
На въпрос по какъв начин съхранява силата си, тя изненада с отговор – с превземка. „ Човечеството е основано, с цел да страда. Но и да се радва. Имало е чума, холера, война и апетит – и отново е продължавал животът и е имало обич “, сподели Лолова.

По думите ѝ след края на изолацията не си е разрешавала да върви намръщена по улицата, тъй като хората са имали потребност от позитивната ѝ сила. Актрисата сподели новата си книга „ Дневници и делници “. Тя показа, че е имала три разновидността на книгата преди да избере историите, които да бъдат отпечатани.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР