Боинг 737 на турската авиокомпания Корендон Еърлайнс се е приземил

...
Боинг 737 на турската авиокомпания Корендон Еърлайнс се е приземил
Коментари Харесай

Боинг 737 кацна аварийно на летище София

Боинг 737 на турската самолетна компания " Корендон Еърлайнс " се е приземил спешно в София откакто пийнал пасажер е нападнал стюардеса на борда, заяви в. " 24 часа ".

Според първичната информация мъжът, провокирал изключителното кацане, е бил под въздействието на алкохол и е желал от стюардесата още пиянство.

Телевизионният канал TVN24 е получил от фен видеокадри от случая, който е станал в четвъртък следобяд.

Самолетът, който е изпълнявал под наем полет CXI496, е изхвърчал от полския град Вроцлав в 16:15 ч. локално време. Събрал е в допълнение пасажери в Познан и е трябвало да отпътува за летището в Хургада.

Първоначално не е имало проблеми. Когато самолетът наближил Балканите, на борда е избухнал разгулен скандал.

" Не видях момента на нападението, само че от думите на други пасажери и екипажа стана ясно, че е била нападната стюардеса ", споделя пътник от полет 496.

Повод за нападението бил отводът на стюардесата даде още алкохол на мъжа.

За обстановка като тази има в детайли разказани процедури и водачът в съотвествие с тях е подхванал изключително кацане на летището в София. На борда на самолета са се качили я представители на българската гранична полиция - съгласно записа минимум трима униформени чиновници, които са извели скандалджията.

Към 21 часа самолетът е изхвърчал за крайната си дестинация Хургада.
От консулския отдел на посолството на Полша в София са удостоверили за случая и за свалянето на пасажера в София.

Стюардесата, която не е знаела полски, оповестила, че не се усеща в сигурност. Първо помолила някой да преведе на пасажера, че в случай че продължи да се държи по този начин, това ще докара до наложително кацане. Той обаче не престанал. Когато се намесили няколко мъже и го " успокоили ", а капитанът оповестил, че е взел решение за изключително кацане, ненадейно трезвен и почнал да се извинява, описа полският журналист Бартломей Скшински, който се е намирал на борда на самолета
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР