Богаташ няма! Това заяви категорично Александра Богданска в първото си

...
Богаташ няма! Това заяви категорично Александра Богданска в първото си
Коментари Харесай

Алекс Богданска била в психиатрия заради Даниел! Моделката призна има ли нов мъж в живота ѝ

Богаташ няма! Това съобщи изрично Александра Богданска в първото си телевизионно изявление след развода с Даниел Петканов. Така тя удостовери, че нито трети човек е бил мотивът за раздялата им, нито в животите им все още има нов човек. 

" Времето лекува всичко, само че в началото се случи един потрес ", съобщи моделката, като призна, че и тя е имала виновност за тази разлъка, защото не е усетила индикациите в Лудия кореспондент за това, че той не е бил благополучен. 

" Той сподели, че е достигнал лимитът си и желае бракоразвод ", призна Богданска. Всичко било като гръм от ясно небе, тъй като единствено ден по-рано двамата си взели едногодишни карти за фитнес с концепцията да упражняват дружно. 

Виж още: Край на драмите! Влогърката Стела е във връзка, а гаджето ѝ - романтик

Алекс призна, че има навика да идеализира нещата към себе си. Така приела, че Даниел е мъжът на живота ѝ, без да вижда, че у нега се спроменили черти в характера да вземем за пример. Богданска призна, че месец и половина молила някогашния си брачен партньор да размишления, само че той бил безапелационен - рецесията не е краткотрайна, а той не е благополучен.

Днес Богданска е безапелационна, че към момента не е подготвена за нова обич, тъй като се опасява. " Аз горях там. И внезапно ме попариха ", призна тя.

Виж още: " Имам една фантазия ": Дениз Хайрула с признание, което шашна и бременна ли е 

Оказва се обаче, че Александра е стигала и до психиатрията поради връзката си с Даниел. Това се случило при първата им разлъка, когато тя звъни на другарка, с цел да я прибере от болничното заведение. Днес въпросната другарка също е безапелационна - път обратно към този момент няма. А на Александра ѝ е нужен един същински уталожен мъж.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР