Богат избор на намалени продукти могат да намерят тази седмица

...
Богат избор на намалени продукти могат да намерят тази седмица
Коментари Харесай

До 50% намаления в хипермаркетите на Kaufland

Богат избор на понижени артикули могат да намерят тази седмица клиентите на Kaufland в хипермаркетите на веригата.  Повече от 50 продукта на половин цена чакат потребителите на най-голямата ритейл компания у нас. Изгодните оферти могат да бъдат открити по страниците на настоящата седмична и рафтовете на всичките 63 магазина в цялата страна.

До неделя (8 януари) клиентите на веригата могат да закупят разнообразни типове сирена, салами, сладки и соленки, както и консервирани храни на извънредно атрактивни цени.

Освен вкусни и качествени храни и питиета, Kaufland предлага понижение и на редица нехранителни продукти като кухненска хартия, перилни препарати и козметични артикули.  

„ Празничните понижения ще продължат при нас през целия януари. Подготвили сме атрактивни оферти от храни и подаръчни комплекти, подобаващи за всички имени дни през месеца. Това е израз на политиката ни да предлагаме на нашите клиенти многообразие от качествени артикули на налични цени. Лоялните ни клиенти, притежатели на Kaufland Card, могат да се възползват от понижения на над 200 артикули от всички хранителни категории. “, разяснява ръководителят на „ Акционен мениджмънт “ Красимир Тодоров.

От понижения с до 45% ще могат да се възползват почитателите на определени продукти от личната марка на Kaufland- Classic. Сред тях са истинска немска шунка с понижение на 34% по-ниска цена, моцарела с 45% отстъпка и сирене „ Бри “, понижено с 36%.

Богатият избор от седмични оферти на преференциални цени могат да бъдат прегледани в брошурата на най-голямата комерсиална верига у нас и ще бъдат налични до 8 януари или до привършване на количествата.

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,7 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 чиновници. През 2022 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,9 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР