Бодигардът на Красимир Каменов - Къро, който заедно с него

...
Бодигардът на Красимир Каменов - Къро, който заедно с него
Коментари Харесай

Снимка: Това е убитият бодигард на Къро?

Бодигардът на Красимир Каменов - Къро, който дружно с него беше погубен в четвъртък сутринта в Кейптаун, е Деан Генов от Оряхово, твърди BulNews.

Малко хора в градчето са знаели, че Деан охранява Красимир Каменов в РЮА. 

" В момента, в който видях, че са умъртвили Къро, знаех, че Деан е мъртъв ", сподели другар на починалия, откакто схванал за разстрела от медиите.

Деан не подвига телефона си и от четвъртък не дава отговор на известия в обществените мрежи. Никой не се е свързвал с него след престрелката, споделят и други негови другари.

Той е единственото дете в фамилията. Родителите му към момента нямат публична информация за станалото с детето им.

От информация в регистрите се вижда, че Деан Генов е бил част от управителния съвет на боксов клуб, чийто адрес съответствува с адреса една от главните компании на Красимир Каменов - Къро " СЛАТИНА-КЪРА ".

Председател на боксовия клуб е Валентин Давидов, който е измежду най-приближените хора на Къро у нас и началник на защитата му.

В профила на Деан във Facebook на фотографията на корицата Деан е запечан на фона на океана от едно доста известно за излети място в Кейп Таун - върхът Маунт тейбъл, като фотографията е от предходната година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР