Бодигардът на Красимир Каменов - Къро, който заедно с него

...
Бодигардът на Красимир Каменов - Къро, който заедно с него
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Деан Генов от Оряхово е убитият бодигард с Къро в Кейптаун /снимки/

Бодигардът на Красимир Каменов - Къро, който дружно с него беше погубен в четвъртък сутринта в Кейптаун, е Деан Генов от Оряхово, научи извънредно организация BulNews.
Малко хора в градчето са знаели, че Деан охранява Красимир Каменов в РЮА. 
" В момента, в който видях, че са умъртвили Къро, знаех, че Деан е мъртъв ", сподели другар на починалия, откакто схванал за разстрела от медиите.
Деан не подвига телефона си и от четвъртък не дава отговор на известия в обществените мрежи. Никой не се е свързвал с него след престрелката, споделят и други негови другари.
Той е единственото дете в фамилията.
От информация в регистрите се вижда, че Деан Генов е бил част от управителния съвет на боксов клуб, чийто адрес съответствува с адреса една от главните компании на Красимир Каменов - Къро " СЛАТИНА-КЪРА ". Председател на боксовия клуб е Валентин Давидов, който е измежду най-приближените хора на Къро у нас и началник на защитата му.
В профила на Деан във фейсбук на фотографията на корицата Деан е запечан на фона на океана от едно доста известно за излети място в Кейп Таун - върхът Маунт тейбъл, като фотографията е от предходната година.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg