БНТснимка: МВР13-и ден мъж от Дупница е в неизвестност. 43-годишният

...
БНТснимка: МВР13-и ден мъж от Дупница е в неизвестност. 43-годишният
Коментари Харесай

БНТ: Мъж от Дупница е в неизвестност от 13 дни, разследват отвличане

БНТ

фотография: Министерство на вътрешните работи

13-и ден мъж от Дупница е в неопределеност. 43-годишният Янек Миланов е разгласен за общодържавно търсене на 1 август, откакто предната вечер е забелязан за последно да се качва в автомобил на собствен комшия. От прокуратурата са образували досъдебно произвеждане за похищение.

Янек Миланов живее и работи от години във Франция. Прибрал се в родния си град дни преди да изчезне безследно.

Марио Миланов, брат на изчезналия мъж: Бил пред блока с другари. След 11 часа се качва в автомобил и оттогава е в неопределеност, нямаме никаква диря от него. Умолявам институциите, от които това зависи и могат да оказват помощ, дано да създадем всичко допустимо да бъде открит брат ми. Става дума за човешки живот.

Съседи на Янек също са обезпокоени и нямат пояснение за неговото изгубване. Описват го като добър човек.

За последната година Янек Миланов е подал 2 сигнала за посягане против дома и автомобила му в полицията в Дупница. Разследващите работят по разнообразни версии.

Марио Миланов, брат на изчезналия мъж: Да отидем откъм гърба и дружно да забележим камъка, който към момента стои в изолацията на блока. Стрелба с въздушна пушка, 50-и диаметър, с която умерено може да се убие човек в неговия прозорец. И две или 3 похищения има над неговия автомобил.

Във връзка с изгубването на Янек Миланов от полицията са разпитвани очевидци, конфискувани са записи на охранителни камери в региона на случая, изработен е и обход на местности и обекти, които може да са свързани със случая.

От прокуратурата в Кюстендил обясниха, че се ревизират всички версии за изгубването на младия мъж.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР