БНТснимка: БулфотоМъж подпали жена си докато спи. Ужасяващата история се

...
БНТснимка: БулфотоМъж подпали жена си докато спи. Ужасяващата история се
Коментари Харесай

Край Враца: Мъж запали жена си докато спи, ревнувал я болезнено

БНТ

фотография: Булфото

Мъж подпали жена си до момента в който спи. Ужасяващата история се разиграла нощес във врачанското село Три кладенци. Горящата фигура на дамата била видяна от инцидентен човек в миг, в който жертвата се опитвала да угаси пламъците по себе си. Хората от селото още са в потрес от жестокостта, която брачният партньор е показал към жертвата си.

Жената си легнала рано, тъй като трябвало да става за нощна промяна. След като заспала, брачният партньор й се вмъкнал в спалнята, полял я с бензин, който купил два дни по-рано и я запалил. Синът им и двама негови другари първи чули писъците й и виковете за помощ. Заварили дамата да се гаси сама на дворната чешма.

Марин Георгиев, очевидец: Молеше се за помощ. Беше на чешмата извън и се мокреше и се молеше за помощ. Ние я намерихме със сина й и с един другар. И влязохме и почнахме да гасим къщата. И приятеля изкара от там едно одеало и я зави.

В този миг подпалвачът още бил в къщата и експанзията му се насочила и към личния му наследник - подгонил го да го сече с коса.

М. Т., наследник на потърпевшата: Тръгнах да избавям мама и му споделих за какво прави по този начин и той потегли с коса по мен...

Така преди години бащата нападнал с нож по-големия си наследник и го прокудил от вкъщи. 45-годишната жена единствена работела и издържала всички. Минавала десетки километри дневно, с цел да изхранва фамилията. Съседите й доста я жалят, тъй като от нея видели единствено положително.

Жената купила къщата със заем и се пренесли да живеят в нея преди по-малко от година. Карали се, само че никой не допускал, че може да се стигне дотук. Мъжът, който към този момент е изтърпял две присъди за обири, съумял да се скрие през нощта, само че сутринта служителите на реда го намерили и арестували.

Разследващите са безапелационни, че запалването е за да умъртви дамата. Тя е в тежко положение и с изгаряния над 90%. Според хората от селото причина за злокобното действие е мъчителна ревнивост.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР