БНТ Симпатизанти на ДПС от цялата страна пристигнаха рано тази сутрин

...
БНТ
Симпатизанти на ДПС от цялата страна пристигнаха рано тази сутрин
Коментари Харесай

Голямо множество симпатизанти на ДПС се събраха в парк Росенец“

 БНТ Симпатизанти на Движение за права и свободи от цялата страна дойдоха рано тази заран в парк " Росенец ", на входа на лятната резиденция на почетния ръководител на придвижването Ахмед Доган. Тук има и депутати, както и евродепутатът Илхан Кючюк.

Целият периметър на парка е със засилено полицейско наличие. На този стадий всички хора са се събрали при бариерата, на която продължава да стои надпис " Строителен обект ".

Пред Българска национална телевизия Илхан Кючюк съобщи, че на място са хора от Движение за права и свободи с идея, които са сметнали за морално да изразят своята поддръжка към почетния водач на придвижването.

Дали ще има защита от НСО е въпрос от тяхната компетентност, те вземат решение за кои хора ще има защита. Политиците да не бъдат съдници за това кой може да има защита и кой не, сподели Илхан Кючюк.

По думите му всички хора желаят България да просперира, а фантазията на Движение за права и свободи е да живеем в страна, която всеки ден да работим за благосъстоянието на хората.

По неофициална информация на мястото са се събрали към 5 000 последователи на Движение за права и свободи.

Лодките, които трябваше да дойдат от разнообразни точки към плажа, в символ на митинг против ограничавания достъп до местността, към този момент не са тръгнали.

На километър преди плажа на " Росенец " има полицейски елементи и пост, който отбива коли и рейсове.

Днешното събиране на симпатизанти на Движение за права и свободи е в отговор на протестната самодейност " всеобщо вървене на охранителен плаж “ в бургаския парк " Росенец “ до имението, обвързвано с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Тя стартира в 11 ч.

До нея се стигна, откакто някогашният правосъден министър Христо Иванов стигна с лодка до плажа в парк " Росенец “, само че беше изпъден от охранители на НСО.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР