БНТНеобичаен урок по памет в българско училище. Ученици и техният

...
БНТНеобичаен урок по памет в българско училище. Ученици и техният
Коментари Харесай

Необикновени рисунки по стените на училище в Костенец

БНТ

Необичаен урок по памет в българско учебно заведение. Ученици и техният учител по изобразително изкуство дружно преобразяват Средното учебно заведение " Св. Климент Охридски " в Костенец. Талантът и въображението им трансформират празните коридори в фрески, а кабинетите по всеки предмет са тематично изрисувани.



Стените прекатурват визиите за учебно заведение, тъй като облиците по тях са част от уроците. Великите владетели и значимите дати връщат към историята, а разсеяният взор в тавана се оказва взор към звездите. Скоро в коридора сред кабинетите по химия и физика, ще научим и формулата на шоколада. Промяната стартира преди повече от 30 години от един преподавател по изобразително изкуство.
Борис Котларов, учител по изобразително изкуство: Вашето мнение е значимо! Аз единствено ще ви оказвам помощ. И защото изпод ще имаме Бога на Слънцето, дано от горната страна да бъдат витражи!Мартина Доинска: Айнщайн, обаче изплезен и чорлав.
Заради опцията да рисуват фантазиите си, учениците прекарват тук и ваканциите.
Анна Николова: Космонавтът играе роля на създател, а останалата част от картината е въображението, което е доста огромно и доста надълбоко. Това е нашата планета, а в центъра е нашата страна България. Това е любовта към природата.Захаринка Кусарова, шеф на СУ " Св. Климент Охридски " - гр. Костенец: През годините съм подкрепяла, въпреки и някои по-налудничави хрумвания, тъй като считам, че децата имат право да показват себе си.
Няма хубава или неприятна, има същинска рисунка, счита учителят по изобразително изкуство Борис Котларов, за който търпението и хубостта са най-важният урок.
Борис Котларов, учител по изобразително изкуство: Стараят се, тъй като знаят, че това ще остане след тях. Запечатват момент от живота си, от страстите си.Стела Стоилова: Аз персонално се усещам доста спокойна, когато ги виждам.Ниа Маринова: По-хубав метод на учене, а не да вляза в някое учебно заведение и да ме потиска, че е толкоз ужасно и скучно.
Свободните пространства към този момент привършват, само че не и новите хрумвания. Затова и смяната няма да има край.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР