БНТКои холивудски звезди са най-добре платени? Отговорът на този въпрос

...
БНТКои холивудски звезди са най-добре платени? Отговорът на този въпрос
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс и Емили Блънт са най-печелившите актьор и актриса на Холивуд

БНТ

Кои холивудски звезди са най-добре платени? Отговорът на този въпрос дава „ Върайъти “, като разгласява подробни данни за заплащането на най-известните артисти и актриси в Холивуд.

Интересен факт е, че мъжете заемат от първото до петото място.

Най-високата позиция е за Райън Рейнолдс. Той печели 27 милиона $ месечно за ролята си в “Six Underground “, чиято премиера е скоро.

Дуейн Джонсън - Скалата и Робърт Дауни - Джуниър са на второ място с 20 милиона $. Първият с ролята си в " Бързи и гневни: Хобс и Шоу ", а вторият в " Пътуване с лекар Долтил ".

Емили Блънт е шеста подред с 13 милиона $. Тази сума идва от присъединяване ѝ в „ Нито тон 2 “, който следва да излезе през 2020 година. Следват Кристен Стюарт и Марго Роби с по10 милиона $.

Според обявата заплащането на Нетфликс е по-голямо от това, което оферират известните холивудски студия. Сумите са разнообразни, защото при стрийминг платформите актьорите не получават спомагателни дивиденти след излизането на филмите.

Статистиката демонстрира също, че някои звезди са склонни да играят за по-малко, в случай че функциите им харесват. Например Брад Пит и Леонардо ди Каприо са взели единствено по 10 милиона $ за функциите си в „ Имало едно време в Холивуд ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР