БНТБулфотоОценка на здравните услуги с емотикони. Иновативната форма за обратна

...
БНТБулфотоОценка на здравните услуги с емотикони. Иновативната форма за обратна
Коментари Харесай

Оценяваме лекари, болници и аптеки с емотикони в мобилното приложение на НЗОК

БНТ

Булфото

Оценка на здравните услуги с емотикони. Иновативната форма за противоположна връзка е налична от 3 месеца в мобилното приложение на здравната каса. От фонда наблюдават непрекъснато какъв брой хора са употребявали усмихнато или ядосано дребосъче и са в подготвеност за изключителни инспекции.

Мобилното приложение на здравната каса е гратис. 3 месеца след стартирането му е изтеглен от към 700 души.

" Под половината от тях са взели участие за попълването на анкетата ", съобщи Гергана Ненчовска, НЗОК.

Над 70% от тези хора са оценили като доста положително качеството на здравните услуги. Крайно недоволни са едвам трима души.

" Нашите контролни органи получават разбор,когато се забележи скупчване на отрицателни оценки в даден район. И сме основали организация, когато съществува такова нещо да се ревизира цялостната активност в този район ", съобщи Гергана Ненчовска, НЗОК.

Оценката с емотикони е анонимна. Рени не е имала проблеми с качеството на здравните услуги, тъй като не й се постанова да ги употребява постоянно. Казва, че ще смъкна приложението на здравната каса и ще употребява емотиконите.

Иновативната форма за обрана връзка не тормози лекарите.

Д-р Алескандър Оскар - Клиника по " Очни заболявания ", УМБАЛ " Александровска ": Здравната каса би трябвало да разполага с някакви справедливи средства, с които да реши дали даден доктор, лечебно заведение се оправя добре. А в последна сметка удолетвореността на пациентите е най-важното нещо, което ние би трябвало да съблюдаваме.

Доктор Оскар споделя, че недоволните пациенти са пренебрежимо малко. А доволните му благодарят с писма и рисунки.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР