БНТ, Денят започва Тема: Държавата затваря принудително ТЕЦ Брикел. Защо се

...
БНТ, Денят започва
Тема: Държавата затваря принудително ТЕЦ Брикел. Защо се
Коментари Харесай

Теми и гости в сутрешните блокове на телевизиите на 29 юли 2022 г.

Българска национална телевизия, Денят стартира "

Тема: Държавата затваря наложително Топлоелектрическа централа " Брикел ". Защо се стигна до това решение ще научим от министъра на околната среда и водите в оставка Борислав Сандов.

Тема: Приключи ли въпросът " Джемкорп " и имало ли е опит за приватизация на българската енергетика? Питаме ръководителя на краткотрайната комисия за определяне обстоятелствата към подписания меморандум - Емил Георгиев от Българска социалистическа партия за България.

Тема: Кризата в енергетиката и по какъв начин ще излезем от нея - питаме опозицията. С Делян Добрев от ГЕРБ и Рамадан Аталай от Движение за права и свободи ще приказваме още за газовите доставки и за новия остарял ръководител на енергийния регулатор.

Тема: Има ли подготвеност за издаване на електронни посоки за хоспитализация от 1 август? Докъде стигна дигитализацията в системата на опазването на здравето ще разберем от ръководителя на Надзорния съвет на НЗОК доктор Васил Пандов.

Тема: На живо от Правец с майката на детето, потърпевшо от използването на божествен газ. Д-р Цветеслава Гълъбова ще ни каже за какво рисковото развлечение може да докара до взаимозависимост и съдбовни последствия.

БТВ, " Тази заран "

-
Нова телевизия, „ Здравей България "
Тема: Краят на кабинета „ Петков ". Какво съумя и какво не съумя да свърши държавното управление?

Тема: 15-годишно момче е в безсъзнание в „ Пирогов " след ваучър с алкохол и божествен газ. На живо - какво е положението му и по какъв начин се е стигнало до случая?

Тема: Над 14% от учениците са употребявали наркотично вещество, съгласно данни на Националната пациентска организация. Защо от ден на ден български деца протягат ръка към дрогата?
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР