БНРСнимка: FFTОткритото първенство на Франция по тенис ще се проведе

...
БНРСнимка: FFTОткритото първенство на Франция по тенис ще се проведе
Коментари Харесай

Откритото първенство на Франция по тенис ще се проведе с публика

БНР

Снимка: FFT

Откритото състезание на Франция по тенис ще се организира с аудитория от 27 септември до 11 октомври. Това съобщи президентът на френската федерация по тенис Бернар Гуидичели.

" Абсолютно несъмнено е, че ще има прочут брой фенове. Все още няма дефинитивно решение за броя им. Това следва да бъде решено със съответните органи ", добави Гуидичели.
Откритото състезание на Франция в началото трябваше да се организира в края на май, само че първо беше отсрочено за 20 септември-4 октомври поради пандемията от ковид, а по-късно беше преместено с една седмица по-късно.

Квалификациите ще започнват на 21 септември.

Гуидичели сподели, че билетите ще бъдат пуснати в продажба в края на месеца или при започване на юли.

С три шампионата от сериите " Мастърс " и два от Големия шлем в рамките в границите на на седем седмици играчите може би ще би трябвало да създадат избор, само че шефът на Откритото състезание на Франция Ги Форже е убеден, че те ще вземат участие на " Ролан Гарос ".

" 75 играчи от топ 100 сега са от Европа и съм уверен, че те ще бъдат в топ форма за шампионата в Париж ", сподели Форже.

Гуидичели добави, че шампионатът " Мастърс " в Париж ще се организира на плануваните дати - от 31 октомври до 8 ноември.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР