BMW съобщи, че официално започва производството на водородни клетки във

...
BMW съобщи, че официално започва производството на водородни клетки във
Коментари Харесай

BMW стартира производството на водородни клетки за iX5

BMW заяви, че публично стартира производството на водородни кафези във фабриката компанията в Мюнхен. Специално създадените кафези се доставят от Toyota и дружно с eDrive електромотор от пето потомство ще работят във атомна версия на X5. Клетките, електромоторът и батерия ще бъдат внедрени в архитектурата на последното X5, както към този момент видяхме при концепта iX5.
`BMW

“ Като повсеместен източник на сила водородът играе основна роля по пътя към климатичния неутралитет. Освен това ще придобие значително значение във връзка с персоналната подвижност. Смятаме, че транспортните средства на водород са вписват идетно при електрическите транспортни средства и да завършат картината на електрическата подвижност.. Започвайки последователно произвеждане на горивни кафези през днешния ден, демонстрираме техническата зрялост на този вид задвижваща система и подчертаваме нейния капацитет за бъдещето. ”, съобщи Оливър Ципсе, изпълнителен шеф на BMW.
`BMW

BMW iX5 може да се похвали с мощ от 170 конски сили, които се обезпечават от водородните кафези, както и оптималната мощ от 374 конски сили, с помощта на електрическия мотор от пето потомство. BMW даде колата за тест по време на ревюто в Мюнхен през миналата година, а малко по-късно ни сподели и какво може колата на заснежена писта в Швеция.
`BMW

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР