BMW разпространи първите официални изображения, макар и със замаскирано купе,

...
BMW разпространи първите официални изображения, макар и със замаскирано купе,
Коментари Харесай

M Hybrid V8: Новата състезателна кола на BMW

BMW популяризира първите публични изображения, въпреки и със замаскирано купе, на напълно новота си пистова спортна кола M Hybrid V8, която компанията ще употребява по време на присъединяване си в IMSA WeatherTech SportsCar Championship през идната година.

От BMW разясняват, че M Hybrid V8 получава дизайн, създаден от BMW Group Designworks, и отбелязва историята на BMW M Motorsport в Северна Америка, като в същото време дефинира едно динамично хибридно електрическо бъдеще.

"Най-важната задача и най-голямото предизвикателство за дизайнерския екип в дизайнерския екип на програмата LMDh беше тази, че прототипът би трябвало да бъде ясно различим като автомобил на BMW M Motorsport. И мога да кажа това на всички фенове- единствено един взор е задоволителен, с цел да се удостовери, че BMW M Hybrid V8 е BMW. Той явно носи гените на BMW M ", разясняват от BMW M GmbH.

"Задачата на моя екип беше да създадем BMW M Hybrid V8 да наподобява като BMW и да осъществя всяка опция то да предложи показване като такова на спортната писта ", споделя Майкъл Скъли, шеф на подразделението Designworks Global Automotive на BMW Group.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР