BMW публикува кратко рекламно видео, загатвайки за скорошната премиера на

...
BMW публикува кратко рекламно видео, загатвайки за скорошната премиера на
Коментари Харесай

BMW загатна за появата на М2

BMW разгласява малко рекламно видео, загатвайки за скорошната премиера на един от най-интересните коли в своята гама – М2. Компактното спортно купе ще се причисли към празненствата във връзка 50-годишнината на BMW M по най-хубавия метод, с цел да зарадва почитателите на марката.
`BMW

За страдание видеото или информацията към него не разкриват нищо съответно за най-наточената версия на 2 Series. Това което виждаме от фрагментите е, че вниманието е ориентирано основно към лидера и чувствата му, което е и основната цел на M2. От BMW дават обещание да подобрят динамичността и представянето на новия модел даже повече и да комбинират опциите на спортен автомобил, който елементарно да може да се кара всекидневно.



Под капака на М2 евентуално ще работи 3.0-литров бензинов шестак с неразбираема все още мощ. Според другите източници, тя може да доближава до 490 конски сили. Задвижването ще бъде излъчено към задните или към четирите колела, а клиентите ще имат опция да избират сред механична и автоматизирана трансмисия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР