BMW M3 Touring официално е най-бързото комби около Нюрбургринг след

...
BMW M3 Touring официално е най-бързото комби около Нюрбургринг след
Коментари Харесай

BMW М3 Touring е най-бързото комби на Нюрбургринг

BMW M3 Touring публично е най-бързото комби към Нюрбургринг откакто реализира време от 7 минути и 35.060 секунди на световноизвестната писта. Въпреки, че към момента не е публично показана, практичната версия на М4 се записа в върховете и усъвършенства времето от 7 минути и 45 секунди, което Mercedes AMG E63S реализира преди няколко години. Във видеото, което от BMW споделиха можем да забележим част от рекордния опит, както и подготовката за него.
`BMW

Официалното показване на комбито ще се състои на 23 юни по време на фестивала в Гудууд след многочислени тийзъри, които германците споделиха. Очакванията са, че BMW няма с какво да ни изненада откакто на няколко пъти към този момент виждахме дизайна на комбито, а също по този начин знаем и с какво задвижване ще разполага.
`BMW

Очаква се това да е 3.0-литровият бензинов мотор, който употребяват общоприетите М3 и М4 с мощ от 510 конски сили и оптимален въртящ миг от 650 нютон метра. Задвижването евентуално ще се предава към четирите колела, а трансмисията ще бъде автоматизирана с осем предавки.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР