BMW M празнува своята 50-годишнина през тази година, което със

...
BMW M празнува своята 50-годишнина през тази година, което със
Коментари Харесай

Най-мощното, най-бързото и най-лекото BMW M4 пристига след две седмици

BMW M чества своята 50-годишнина през тази година, което сигурно ще донесе някои от най-интересните модели, които в миналото марката е представяла. След като през миналите дни стана ясно, че първото М3 комби най-вероятно ще дебютира през идващия месец, в този момент BMW публично разгласи, че различен забавен модел ще бъде прибавен в гамата на BMW M след две седмици.

В профила на BMW M във Фейсбук бяха споделени два фрагмента на новото BMW M4 CSL, което ще дебютира по време на състезанието за грациозност Villa d'Este, който стартира на 20 май тази година. На фрагментите виждаме само силуета на най-лекото, най-бързото и най-мощното M4 правено в миналото, както и част от предните и задните светлини.

`Най-мощното,

Това което виждаме от тъмните фрагменти са дневни светлини с жълтеникав цвят, сходен на този при М5 CL, а стоповете са с нови графики и OLED технология. Задният похлупак се е сдобил и с забавен спойлер, който ни препраща към класическото Е46 М3 CSL. В долната част на предната ризница можем да забележим и специфичен лип спойлер за усъвършенствана аеродинамика.

По отношение на мотора, там работи прочут 3.0-литров бензинов мотор с нараснала мощ от към 540 конски сили, вместо общоприетите 510 конски сили при М4 Competition. Очаква се окачването на CSL също да е модифицирано, като това ще се случи най-вероятно и със спирачките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР