BMW има наистина голямо портфолио, което включва модели, които отговарят

...
BMW има наистина голямо портфолио, което включва модели, които отговарят
Коментари Харесай

BMW шокира феновете си с призив


BMW има в действителност огромно портфолио, което включва модели, които дават отговор на разнообразни потребности – било то спортни коли, фамилни SUV или първокласни седани. Автомобилният производител постоянно поддържа гамата си свежа и конкурентна, което на процедура значи, че постоянно можете да закупите положително ново BMW, стига да сте подготвени да платите цената за него.

Но се оказва, че компанията не желае да си купите нова кола непременно – това просто не е доста добре за околната среда. Това сигурно звучи изненадващо на пръв взор, само че концепцията идва непосредствено от един от ръководителите на компанията. Моника Дернай, началник на отдела за резистентност на BMW, неотдавна приказва пред аудитория в Лондон за това по какъв начин автомобилната промишленост може да понижи въздействието си върху околната среда и отпадъците. Нейната концепция е превозните средства, които се употребяват сега, да бъдат преоборудвани и да бъде продължен животът им, вместо просто да се вземе нова кола от шоурума.

" Например - да можете елементарно да освежите интериора. Имаме потребност да надградим услугите за използвани коли, както и да променим проектирането на новите. Например, нова седалка да бъде конфигурирана бързо на мястото на старата – това ще е употребявана кола, която ще наподобява като нова кола ", изясни тя.

Думите на Дернай евентуално ще бъдат подложени на критика от някои експерти в промишлеността, само че в действителност сме щастливи да чуем какво споделя тя в Лондон. Надграждането на по-стари транспортни средства е нещо, което автомобилната общественост обича, както се вижда от пазара за използвани или нови елементи за по-стари транспортни средства, написа " Блиц ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР