BMW Group обяви, че компанията въвежда в употреба иновативна технология,

...
BMW Group обяви, че компанията въвежда в употреба иновативна технология,
Коментари Харесай

BMW Group с устойчиви бои от био отпадъци

BMW Group разгласи, че компанията вкарва в приложимост новаторска технология, която има за цел в допълнение да усъвършенства устойчивостта на производството и надлежно на продуктите на компанията.

Основният акцент в новата самодейност на групата е намаляването на излъчванията в процеса по боядисването на колите, като тук от BMW Group залагат- за първи път в автомобилната промишленост, на приложимост в европейските си фабрики на матови бои с генезис био боклуци, а не суровина непосредствено въз основата на недопечен нефт.

От BMW Group подчертават също по този начин и върху обстоятелството, че в индустриалните комплекси на групата в Лайпциг и Рослин (Южна Африка) се употребяват също по този начин създадени по резистентен метод антикорозионни покрития. Те също са извлечени от био боклуци или крайни артикули от пречиствателни станции.

Според изчисленията на групата и въз основата на сертифициран от TUV преработвателен развой, спестените CO2 излъчвания биха възлезли на повече от 15 000 тона от този миг до 2030 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР