Бляскава премиера в събота вечер беляза старта на новото шоу

...
Бляскава премиера в събота вечер беляза старта на новото шоу
Коментари Харесай

Алисия се спаси на косъм от изгонване в „Маскираният певец”

Бляскава премиера в събота вечер беляза старта на новото шоу „ Маскираният певец” на Магърдич Халваджиян. Първите осем артисти с костюми и маски забавляваха публиката и феновете, а пръв си потегли Иван Звездев като пауна. На косъм се избави Алисия, която изрично е принцесата, уверени са фенове и Hotnews.bg, който бе измежду публиката в студиото.



Сред останалите участници разпознахме в пилето Дивна, в лъва-Гери-Никол, Кукера е Ненчо Балабанов, а Бика-Мария Игнатова. След като смъкна маската си, известният български кулинар показа: „ Беше доста мъчно да опазя тайната за присъединяване си в шоуто. Казах на фамилията си, че съм на спектакъл, на премиера на зрелище на Рачков. “



Той разяснява, че е бил извънредно разчувствуван от поканата за присъединяване в шоуто и се радва, че е бил част от първия сезон на „ Маскираният артист “ в България. Двама от участниците в детективския панел – Мария Илиева и Герасим Георгиев-Геро – съумяха да разпознаят кой се крие под маските, откакто деликатно разискаха уликите и представянето на Звездев на сцената.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР