Блясъкът на червения килим се завърна на церемонията за наградите

...
Блясъкът на червения килим се завърна на церемонията за наградите
Коментари Харесай

Сравниха Мария Бакалова с Грейс Кели

Блясъкът на аления килим се завърна на церемонията за премиите " Оскар " с Андра Дей и Кери Мълиган, които заложиха на златното и Мария Бакалова, която бе измежду звездите, избрали бели бални рокли на принцеси в първия фешън церемониал по време на пандемията, заяви Асошиейтед прес.

Червеният цвят също беше мощно застъпен, паралелно с къси корсажи и модели, оголващи пъпа. Зендая беше впечатляваща с тоалет в блестящо жълто на Валентино и повече от 183 карата диаманти в бижута на " Булгари ", съобщи Българска телеграфна агенция.
 Сравниха Мария Бакалова с Грейс Кели (СНИМКИ)

" Андра Дей и Зендая постановиха тона на пролетния жанр и ни следва да демонстрираме пъпчета през целия сезон ", сподели Нанди Хауърд, фешън редактор за " Есенс ". " И двете дами се появиха с изрязани модели, които внесоха глътка пресен въздух в модата на аления килим ".

Дей бе секси в златна рокля на Вера Уанг с дълбока цепка до хълбока от едната страна и изрязана до талията от другата, допълнена от обеци с жълти диаманти на " Тифани енд Ко ". Кери Мълиган беше избрала модел на " Валентино " с изрязан топ металик и обилна бална пола.

Вайола Дейвис беше зашеметяваща в бяла рокля с изрязана горна част от дизайнерите на " Александър Маккуин ".

Звездата от " Борат 2 " Мария Бакалова също беше като принцеса, също в бяло, с леко заглушен искра и надълбоко деколте, от което започваше обилна пола от тюл на " Луи Вюитон ". Зашеметяващи диамантени обеци допълваха тоалета. Би Би Си означи, че Бакалова е намерила най-лесният метод да се съблюдава обществената отдалеченост с необятната си шест метра пола, направена от 100 метра тюл. Номинираната за най-хубава актриса в поддържаща роля беше зашеметяваща на аления килим и имаше опцията да покаже по-бляскавата си страна за разлика от героинята ѝ във кино лентата, отбелязва Би Би Си и заключава " Ако някой си заслужи поява на аления килим тази година, това е Мария ".
 Сравниха Мария Бакалова с Грейс Кели (СНИМКИ)

Реджина Кинг, която откри шоуто, заложи на светлосиня рокля на " Луи Вюитон " с криле на раменете и сребърни ленти.

" Реджина Кинг внесе фикция на аления килим, която липсваше мощно на феновете ", сподели Ирина Гречко, старши фешън редактор за начин на живот уеб страницата Refinery29.com. " Бебешко синият цвят и раменете като криле създаваха ефирно чувство, а в актуалната линия на деколтето извиси глас висшата мода ".

Риз Ахмед, Лесли Одъм младши и Даниъл Калуя в смокинг на " Ботега Венета " бяха измежду мнозината мъже без вратовръзки на церемонията. Ахмед носеше " Прада ", а Одъм - " Бриони ".

Трейвън Фрий, един от режисьорите на наградения късометражен игрален филм " Двама далечни непознати ", смеси холивудската фикция с действителния живот. Той бе облечен в смокинг в черно и жълта на " Долче и Габана ", като върху подплатата бяха изписани имената на чернокожите жертви на полицейско принуждение в Съединени американски щати. На ревера си той и сътрудника му Мартин Дездмънд Роу носеха брошки с числата 24 и 2 - номерата на спортните фланелки на Коби Брайънт и щерка му Джиана.

Рийс Уидърспуун беше в алено от " Диор ", както и Анджела Басет, която заложи на вечерна рокля на " Алберта Ферети " с бижута с рубини и диаманти на " Шопар ".
 Сравниха Мария Бакалова с Грейс Кели (СНИМКИ)

Лора Дърн се показа с бяла пола от пера и черен топ с поло яка на " Оскар де ла Рента ".

Клои Чжао влезе в историята като втората жена въобще и първата цветнокожа, която печели " Оскар " за постановка, облечена за церемонията от " Ерме ". Тя беше с бели кецове и коса на две плитки. Дългата до глезените ѝ рокля беше в безпристрастен звук, обсипана с безчет дребни мъниста.

H.E.R. бе избрала гащеризон с качулка в кобалтово синьо на " Дъндас ".
 Сравниха Мария Бакалова с Грейс Кели (СНИМКИ)

Бременната Емералд Фенъл се усмихваше необятно в дълга рокля с пролетни флорални претекстове в преобладаващо зелено и неясно лилаво от " Гучи ".

Алън Ким, деветгодишната звезда от " Минари ", потанцува на аления килим. Момчето беше облечено в модерния за Лос Анджелис в последно време жанр - костюм със сако и къси панталони. Ким носеше разнообразни чорапи до коленете - единият беше допълнен с бели линии.

Другата звезда от " Минари " - Юн Ю-джун, която завоюва премията за поддържаща роля, се усмихваше през камерите в тъмносиня вечерна рокля на Мармар Халим с колан от кадифе и гривна с диаманти на " Шопар ".

Някои звезди бяха заложили на елегантното черно за церемонията по време на пандемия, други пък се открояваха в ярки цветове като оранжево и розово. Колман Доминго от " Ма Рейни: Майката на блуса " събра погледите си с костюм в блестящо розово на " Версаче ".

" След година на виртуални червени килими, към този момент е ясно, че звездите са подготвени да носят най-хубавото, като блясъкът и високият жанр преобладаваха на церемонията. От Мария Бакалова, която подсещаше стила на Грейс Кели със стоте метра тюл до течното злато на Кери Мълиган, звездите върнаха модата във фокуса по незабравим метод ", сподели Гречко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР