Blue Air ще извършва 2 седмични услуги между Клуж Напока

...
Blue Air ще извършва 2 седмични услуги между Клуж Напока
Коментари Харесай

Отлична новина: Южното Черноморие привлича румънски туристи! Blue Air свързва Трансилвания с Бургас


Blue Air ще прави 2 седмични услуги сред Клуж Напока и Бургас, според следния график:

• сряда и неделя

CLJ 05:00 - BOJ 06:10

BOJ 06:55 - CLJ 08:00

* локално време

" Радваме се да разтеглим офертата си с този извънредно издирван маршрут от Клуж. Бургас е стратегически пазар за Blue Air от Трансилвания и стартирането на първата ни по въздух ниско-тарифна услуга до Бургас е значима стъпка от нашата тактика да станем най-предпочитаната самолетна компания за нашите клиенти. Също по този начин, изследваме опцията да въведем услуга сред главната ни база в Букурещ до Бургас, с цел да предложим бърза и налична алтернатива за пътешестване сред тези два значими града в района и да свържем Бургас с цялата мрежа на Blue Air от Букурещ. “ сподели Красимир Танев, Главен търговски шеф на Blue Air.

" Новината за идното разкриване на първата въздушна връзка сред Румъния и летище Бургас в действителност е вълнуваща. Маршрутът Клуж Напока - Бургас ще бъде първата румънска дестинация, обслужвана на летище Бургас и това е новаторско. Считаме това начало, като огромно достижение и сме уверени, че ще се радва на голям триумф, тъй като има явна взаимна обвързаност сред туристите от Румъния и черноморското крайбрежие ", сподели доктор Франк Кванте, основен изпълнителен шеф на Фрапорт България.

  " По време на срещата ни в Бургас, основният търговски шеф показа проектите на Blue Air за определяне на стабилно и дълготрайно наличие в Бургас. Директното обслужване сред Клуж Напока и Бургас е първата стъпка от тази амбициозна стратегия. Както дадох обещание, община Бургас ще започва маркетингова акция в Трансилвания, с цел да показа капацитета на Бургас и да притегли повече туристи ", споделя кметът на Бургас Димитър Николов.    

Blue Air е най-голямата румънска самолетна компания по брой превозени пасажери, с бизнес модел Ultra-Low-Cost (ULC) и с метод, ориентиран към потребностите на пасажерите.

С екип от над 1000 авиационни запалянковци, Blue Air се слави с безукорен връх за сигурност на полетите. Компанията експлоатира самолети Boeing 737. За своите 16 години употреба Blue Air е превозила повече от 32 милиона пасажери и е прелетяла над 340 милиона километра. Компанията е сертифицирана от IATA за действен одит на сигурността (IOSA) от Международната асоциация за въздушен превоз (IATA) за изключителни експлоатационни стандарти и е пълновръстен член на IATA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР