Блудници сезон 2 Жанр: Политика и власт Започва в понеделник,

...
Блудници сезон 2 Жанр: Политика и власт Започва в понеделник,
Коментари Харесай

Скандалните „Блудници“ с Лив Тайлър и култовият „Вавилон в Берлин“ по EPIC DRAMA през октомври

Блудници сезон 2
Жанр: Политика и власт
Започва в понеделник, 1 октомври, в 22:00
Година: 2018
Сезон 2: 8 x 60 мин.
Режисьор: Мойра Буфини, Алисън Нюман
В функциите: Джесика Браун Финдли, Лесли Менвил, Саманта Мортън, Лив Тайлър, Кейт Флитууд


Вижте изявление на Стаси Айви с Лив Тайлър, от снимачната площадка на сезон 2 в Лондон, особено за българските фенове

Блудници е завладяваща драма, чието деяние се развива в енергичната космополитна амосфера на Лондон през Джорджианската ера, която предлага самоуверен нов взор върху най-ценната комерсиална активност в града - секса.
Вдъхновена от историите на същинските дами и мъжете, които ги заобикалят, провокативната поредност демонстрира страховитата Маргарет Уелс, която се бори да съчетае функциите си на майка и собственичка на коптор, и Лидия Куигли, съперница с безсърдечен метод.
Към тях в този сезон се причислява известната актриса Лив Тейлър в ролята на Лейди Изабела Фиц - жена, която има цялата класа, пари и обществено състояние, за които Маргарет и Лидия се борят толкоз обезверено.
Коя ще завоюва благоволението ѝ?


Вавилон в Берлин
Жанр: Политика и власт
Започва в четвъртък, 18 октомври, в 22:00
Година: 2017
Сезон 1: 8 x 60 мин.
Режисьор: Хенк Хандлоегтен, Том Тиквер, Аким декор Борис
В функциите: Фолкер Брух, Лив Лиза Фрийс, Петер Курт, Матиас Бранд, Леони Бенеш


Берлин през двадесетте години на 20-и век е дом на надарените, амбициозните и суетните, само че под блестящата повърхнина обеднелите маси жадуват за по-добър живот.
Това е времето на проведената престъпност и политическия екстремизъм. Старите военни елити още не са се отдръпнали, до момента в който още по-страховито страшилище надига глава.
Гереон, полицейски чиновник в Кьолн, е нов в отдела за битка с дрогата и проституцията в монументалната полицейска централа на Берлин. Макар да наподобява спокоен и откровен, той носи огромен товар. Отделът се ръководи от Бруно Волтер, предан и грижлив сътрудник, чиито секрети претекстове се трансформират в сериозна опасност.
Между двамата мъже е Шарлът - умна млада жена, която желае да усъвършенства живота на фамилията си и е принудена да води двойнствен живот.
Криминалните случаи на Мърдок
Сезон 3
Жанр: Престъпления и мистерии
В делничните дни от сряда, 17 октомври
Година: 2010
Сезон 3: 13 x 60 мин.
Режисьор: Морийн Дженингс
В функциите: Хълийн Джой, Яник Бисон, Томъс Крейг, Джони Харис, Лачлан Мърдок


Криминалните случаи на Мърдок е динамична трагична поредност, чието деяние се развива в Торонто в Канада през 90-те години на 19-ти век.
Уилям Мърдок е млад детектив, който употребява прогресивни проучвателен престъпни похвати - като отпечатъци от пръсти и следене на улики, с цел да позволи накои от най-ужасяващите убийства в Торонтo. Всяка доктрина му се разкрива като интуитивно просветление - образна драматизация на събитията съгласно събраните доказателства. Мърдок е човек с съвсем свръхестествени качества за откриване на закононарушения.
В третия сезон сестрата на Джулия Огдън Руби Огдън идва на изненадващо посещаване, загадъчният Терънс Майърс се завръща, Х. Г. Уелс дава лекция и Мърдок още веднъж се обръща към Никола Тесла, с цел да му помогне да си отмъсти на нов противник.
Беоулф: Завръщане вкъщи
Жанр: Фентъзи
Продължава в петък, 5 октомври, в 22:00
Година: 2016
Сезон 1: 13 x 60 мин.
Режисьор: Джеймс Дормър
В функциите: Киърън Бу, Джоан Уоли, Ед Спелирс, Лора Донели, Гисли Орн Гардарсон, Джак Роуън, Елиът Коуън, Едуард Хог, Елора Торчия, Лолита Чакрабарти


Пресъздава един от най-устойчивите облици в литературата - огромния боец Беулф.
Напуснал суровия град Херот преди двадесет години, той се завръща да търси смисъл и чувство за принадлежност и да се сбогува с умиращия му водач.
Обвинен незаслужено в убийството на градския шеф, той почиства името си, като отблъсква звяра Грендел и става най-необичайния градски шеф, зачитайки закона и защитавайки града от доста рискове.
С присъединяване на страхотни артисти, епичната драма следва Беулф в задачата му да бъде мъж и воин, до момента в който пази тези, които обича, в един все по-враждебен свят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР