Блокирано е и движението по Самоковско шосе при Кокалянското ханче.

...
Блокирано е и движението по Самоковско шосе при Кокалянското ханче.
Коментари Харесай

Жители на „Кокаляне“ и „Панчарево“ блокираха пътя към Самоков

Блокирано е и придвижването по Самоковско шосе при Кокалянското ханче. Там жителите на столичните квартали “Панчарево “ и “Кокаляне “ стачкуват поради неприятна инфраструктура в региона.

Жителите на двата квартала, които са се събрали на мястото, са проведени от сдружението за развиване на “Панчарево “ и “Кокаляне, заяви БНР “.

Те към този момент блокираха пътя към София, който ще остане по този начин най-малко до 18.00 часа, оповестиха уредниците. От време на време, поетапно, се пропущат коли.

С тази акция хората желаят да привлекат вниманието на кмета на региона – Николай Гюров и столичния кмет – Йорданка Фандъкова поради нерешени с години битови проблеми.

Авариите по водопроводната мрежа там са ежедневие, постоянно няма вода и ток.

За следващ път двата квартала не са включени в плановете за създаване на канализация. Улиците са в окаяно положение, липсват тротоари.

Ето какво споделиха поданици на двете обитаеми места:

“Това са безчет проблеми, които сме споделяли безчет пъти, писали сме до всички инстанции, досега няма никакво решение “.

“Искаме да пристигна кметът на регион “Панчарево “. Кога ще се оправи този път, по кое време ще се оправи канализацията, по кое време ще се почисти езерото? “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР