Блокирани реформи, неясни шансове за кабинет и кремълска буря над

...
Блокирани реформи, неясни шансове за кабинет и кремълска буря над
Коментари Харесай

В „Честно казано с Люба Кулезич“: Шпионска „детоксикация” или настъпена дипломатическа мотика?

Блокирани промени, неразбираеми шансове за кабинет и кремълска стихия над българското политическо мочурище. Часове преди крайния период за сформиране на ново правителство… какви са сюжетите за бъдещето на страната? Философът и журналист професор Калин Янакиев в тълкувание на закона, който стои зад неразбираемата и изтъкана от взаимни отстъпки парламентарна математика.

Шпионска „ детоксикация” или настъпена дипломатическа мотика? Дни след експулсирането на 70-те в съветското посолство в София търсим действително политическите и икономическите последствия. Говори опитният посланик и някогашен дипломат на България в Съединени американски щати Лъчезар Петков. Това ли е действителният метод за депутинизация или просто действаме на правилото „ ориста обича смелите “?

Две ВМРО-та от двете страни на лимита. И двете стачкуват до обратен тласък. А ръководещите от София и Скопие думат, че френското предложение е най-доброто… Тогава за какво по дяволите тъпчем на едно място? В студиото влиза писателят и публицист Никола Кицевски. За чието семейство македонската тематика е съдбовна ще се случи ли деблокирането на договарянията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР