Blizzard Entertainment представи кинематографичен трейлър на разширението Dragonflight за World

...
Blizzard Entertainment представи кинематографичен трейлър на разширението Dragonflight за World
Коментари Харесай

Вижте дългоочаквания трейлър на играта World of Warcraft: Dragonflight

Blizzard Entertainment показа кинематографичен филмов откъс на разширението Dragonflight за World of Warcraft и втората част от актуализацията на добавките за мултиплейър ролевата игра преди стартирането ѝ в продажба.

Представеният филмов откъс трае малко под три минути и демонстрира удоволствието от летенето на драконите на Азерот, завръщането на Драконовите острови и пресичането на основния воин на филмовия откъс - войн-гном - със самия Алекстрос.

Зрителите приветстваха видеото с похвали за анимационния отдел и съпоставения с анимационния филм " Как да укротиш змей ". Вторият стадий от подготовката за Dragonflight включва основаване на пораждащ се драктир, проучване на Забранената земя, отбиване на офанзивите на обикновени воини в събитието Unstoppable Storm и довеждане докрай на подземието Uldaman: Legacy of Tyr, оповестява dir.bg.

Наред с други неща, актуализацията носи доста ремонти и корекции на салдото. Пълният лист с измененията можете да се откри на формалния уеб страница на World of Warcraft.

World of Warcraft: Dragonflight също по този начин дава обещание езда на дракони, модифицирани системи за гении, освежен интерфейс, увеличение на оптималното равнище на 70 и осем нови подземия при стартирането.

Dragonflight ще бъде пуснат в продажба на 29 ноември в 2:00 ч. българско време. Как ще се трансформират систематичните условия на World of Warcraft с излизането на новото уголемение (разбира се, в посока нагоре), беше разкрито от Blizzard при започване на октомври.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР