Близо половин тон сексуални стимуланти вместо обявен течен сапун задържаха

...
Близо половин тон сексуални стимуланти вместо обявен течен сапун задържаха
Коментари Харесай

Контрабанда: 450 кг сексуални стимуланти вместо течен сапун хванаха във Видин

Близо половин звук полови стимуланти вместо разгласен течен сапун задържаха митническите чиновници на Дунав мост 2 при Видин. Това оповестяват от Агенция „ Митници “.

При инспекция на товарен автомобил митническите инспектори са открили контрабанден транспорт на 22 кашона (1903 кутии) препарати за полова мощност с общо тегло 450 кг в излизащ от страната товарен автомобил, ръководен от български жител. Превозното средство се е било с групажна стока от България за Германия. При осъществената инспекция митническите чиновници откриват вместо оповестения течен сапун две обгърнати във фолио.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост 2 продължава да е натоварен трафикът на преминаващи моторни транспортни средства в двете направления, споделят от управлението на смесеното българо-румънско сдружение, ръководещо оборудването. Справка на Българска телеграфна агенция в формалния уебсайт на Агенция " Митници " демонстрира, че за 24 часа от 8 часа на 15 ноември до същия час на 16 ноември през пункта са обработени общо 753 товарни автомобила, от тях 372 са влезнали в България и 381 са напуснали страната към Румъния.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР