Близо 42% от предприятията са регистрирали намаление на приходите от

...
Близо 42% от предприятията са регистрирали намаление на приходите от
Коментари Харесай

42% от предприятията са с намалени приходи от продажби през ноември

Близо 42% от предприятията са записали понижение на приходите от продажба на артикули и услуги през ноември по отношение на октомври, сочи проучване на, обвързвано с последствията от пандемията от Covid-19 върху стопанската система.
46 на 100 от предприятията, взели участие в проучването, заявяват, че няма им през ноември по отношение на октомври, а при 11,8% даже има нарастване, сочат данните на Национален статистически институт.
 България е в топ 5 на страните, настроени песимистично за 2021 година България е в топ 5 на страните, настроени песимистично за 2021 година
Повече от двама на всеки петима по света - 43%, имат вяра, че идващите 12 месеца ще бъдат по-добри от последните. 24% считат, че ще бъда...
Над 50% е спадът при браншове като просвета, спорт и развлечения, както и ремонт на движимости. При търговията, превоза и ресторантьорството спадът е над 48 на 100, в промишлеността - 43%, а при строителството е над 36 на 100.
Едва 9,8 на 100 от интервюираните са показали, че се възползват от. В множеството предприятия се минава към отдалечена работа или прилагане на заплатен или неплатен отпуск от чиновниците. Около 2% от интервюираните оповестяват желание да прекратят активността си, а 4,5 на 100 да спрат краткотрайно работа. Над 92% от компаниите имат намерение да продължат активността си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР