Близо 40 шофьори и пътници ще бъдат санкционирани за нарушения

...
Близо 40 шофьори и пътници ще бъдат санкционирани за нарушения
Коментари Харесай

Десетки глоби покрай абитуриентските улични шествия в Русенско

Близо 40 водачи и пасажери ще бъдат глобени за нарушавания при придвижване с транспортни средства по улиците в Русенско през последните дни, откакто зачестиха " обичайните шествия и дрифтове ", свързани със завършването на зрелостниците и наближаващите абитуриентски балове. Това оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град.

Началникът на бранш " Пътна полиция " в Русе основен контрольор Михаил Манов изясни, че най-честите нарушавания са проявление на младежи през прозорците или люковете на коли , сядане на рамките на вратите и изправяне от седалките на мотоциклетите.

Манов изясни, че съществена част от нарушителите са открити посредством системата за видеонаблюдение в Русе и сполучливата взаимна активност на полицията с общинския отдел " Видеонаблюдение и общинска кабелна мрежа ".

След обзор на видеоматериалите се правят информации на сниманите транспортни средства, след което притежателите им са призовавани в бранш " Пътна полиция ", където да заявяват кой е управлявал автомобила и кои са били возещите се в него. Извършилите се глобяват.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР